• Unique style

  by Streetwearz

 • NIET GOED? GELD TERUG!

  ✓ Retourneren

 • FREE GIFT!

  Bij bestellingen > €150

 • 3-5 WERKDAGEN LEVERTIJD

  In verband met vakantie, tot 24-08

Foute Kersttrui Dames

 

Een foute kersttrui dames bestellen? Dat kan bij ons in de maanden November en December. Dit komt omdat wij ook de eigenaar zijn van de webshop 123kersttrui. Sinds dit jaar staan alle modellen ook op Streetwearz omdat de trui simpelweg niet meer weg te denken is!


Foute Kersttrui Dames

Wij hebben een groot aanbod aan foute kersttruien dames. Hieronder kunt u op deze pagina alle modellen vinden en bestellen. Onze maten beginnen bij xs en gaan door tot en met maat XXL. We hebben dus voor zo goed als iedereen een trui. Naast het grote aanbod aan verschillende maten is het aanbod aan truien nog veel groter. We hebben meer dan 60 verschillende modellen kersttruien, hiervan zijn ongeveer 30 modellen voor dames. Wil jij graag een super foute kersttrui, dan zit je op deze pagina goed, maar ook voor een minder opvallende kersttrui zit je hier goed. We hebben ook bijvoorbeeld truien met bekende (kerst) slogans of Noorse kersttruien. Deze truien zijn niet zo zeer fout en eerder leuk of grappig. We hebben sinds dit jaar ook fashion kersttruien speciaal voor de dames. Vind jij de foute kersttruien maar niks dan hebben we voor jou ook fashion modellen, bijvoorbeeld de zwarte trui met gouden glitters in de vorm van een hert. Glitter is de trend van dit jaar!De Foute Kersttrui Rage

In 2015 is de trend in Nederland begonnen. In andere landen was de kersttrui toen al lang niet meer weg te denken. Vooral in Groot-Brittannie en de Verenigde Staten is het voor veel een wedstrijd om een zo fout mogelijk exemplaar te scoren. In Nederland waren we hier helaas veelste nuchter voor, maar gelukkig is dit veranderd. In 2015 zag je ze op tv al redelijk veel en vooral in 2016 kon je de tv in december niet meer aanzetten zonder een kersttrui te zien. In amerike droegen veel sterren al leuke kersttruien en dat was nu dus ook in Nederland het geval. Dat zorgde ervoor dat de kersttrui hier eindelijk ook "geaccepteerd" werd. Er word nu zelfs een ugly christmas run georganiseerd en verschillende foute kerstfeestjes. Elk jaar word het groter en groter en bijna iedereen draagt nu een kersttrui met en rond kerstmis. Dit is dan ook de reden dat we niet konden achterblijven op Streetwearz. Dus dames bestel snel jullie foute kersttrui dames hieronder.

Geen producten gevonden...