• Unique style

  by Streetwearz

 • NIET GOED? GELD TERUG!

  ✓ Retourneren

 • FREE GIFT!

  Bij bestellingen > €150

 • 3-5 WERKDAGEN LEVERTIJD

  In verband met vakantie, tot 24-08

Foute Kersttrui

 

De foute kersttrui is in een korte tijd immens populair geworden. Eerst was de trui natuurlijk een groot taboe in Nederland en vonden de meeste het maar niks. Dit is nu totaal anders en wij begrijpen waarom, de truien zijn stiekem gewoon super tof. Hoe fouter, hoe beter!


Foute kersttrui van Streetwearz

Waarschijnlijk hadden niet veel het verwacht: de foute kersttrui bij Streetwearz. Wij begrijpen dat het voor sommige een verrassing is, omdat we normaal gesproken streetwear voor mannen verkopen. Maar naast Streetwearz hebben we meerdere sites, waaronder 123kersttrui. De afgelopen jaren is de vraag enorm gestegen en deze dagen is het gewoon een no-go om op een feestje in een saai overhemd te komen. Tegenwoordig zijn de meeste feestjes ook losser of hebben zelfs het thema fout. Daarom vinden wij dat we op Streetwearz ook onze kersttruien moeten aanbieden! Ze zijn nou eenmaal superfout en gaaf, je kan er niet meer omheen en er is een grote kans dat je er één nodig zal hebben :).

Foute kersttrui bestellen

We hebben veel verschillende modellen. Er zijn truien voor mannen, vrouwen en kinderen in allerlei kleuren en uitvoeringen. We hebben natuurlijk veel foute modellen, want deze zijn het meest populair, maar we hebben ook wat minder extreme modellen. Naast de truien met print hebben we ook foute kersttruien met een leuke slogan. Het belangrijkste van alles: ze zijn op vooraad! Dit betekent dat je de volgende dag de trui al binnen zal hebben, de levertijd bedraagt dus 1 werkdag. Ook niet onbelangrijk: onze truien komen uit Engeland en niet uit China. Dit verschil merk je namelijk heel goed. Onze truien lijken op de echte wollen traditionele kersttruien en veel kersttruien lijken deze dagen helaas op een standaard grijze sweater, omdat dit natuurlijk in kosten scheelt. Bij ons zit u dus goed bij kwaliteit en levertijd, daarnaast zijn we de goedkoopste online aanbieder!

Wacht dus niet langer, de foute kersttrui is al lang geen taboe meer dus bestel er snel één!

Geen producten gevonden...