• Unique style

  by Streetwearz

 • NIET GOED? GELD TERUG!

  ✓ Retourneren

 • FREE GIFT!

  Bij bestellingen > €150

 • December: 50% korting

  Op de meeste producten!

De foute kersttrui is dit jaar een musthave!

Heb jij een foute kersttrui nodig voor de aankomende kerstdagen? Dan zit je bij ons op de juiste website. Elk jaar verkopen wij in november en december namelijk de foute kersttrui. Inmiddels is de trui niet eens meer fout, maar een must have met kerst. Geloof ons nou maar, je zal echt niet de enige zijn die er één zal dragen met Kerst. De kans is groter dat jij de enige bent zonder kersttrui!

 

Foute kersttrui 2018

Waarschijnlijk hadden niet veel het verwacht: de foute kersttrui bij Streetwearz, maar dit jaar is onze collectie groter dan ooit. We hebben meer dan 70 verschillende modellen en dit zal je niet snel ergens ander zien. We hebben het netjes verdeeld, zo zijn er ongeveer net zo veel truien voor de heren als de dames. Dit is nodig ook, want tegenwoordig dragen net zo veel heren de truien als dames. Vroeger was dat nog anders en durfden de mannen het nog niet aan. Nu draagt iedereen ze, lekker gezellig met kerst! Wij hebben alle soorten van de foute kersttrui. Zo hebben we zo goed als alle kleuren en maten. Wat betreft de modellen hebben we hele foute, modieuze, Noorse en normale kersttruien. Voor ieder wat wils, dus bekijk gauw de truien op deze pagina!

 

Overige informatie over de foute kersttrui en Streetwearz 

Wellicht kent u ons alleen doordat u een foute kersttrui nodig heeft en wilt aanschaffen. Dit zou goed kunnen, want normaal verkopen wij alleen heren kleding. Vooral gericht op de jongere man, maar met kerst verkopen we natuurlijk de foute kersttrui voor iedereen! Naast Streetwearz hebben wij ook de online winkels 123kersttrui en Only Trends. Hier kunt u ook uw kersttrui bestellen. Over het algemeen is de collectie en vooraad hetzelfde en dit geldt ook voor de prijs. Mocht u het leuk lijken om een keer bij ons langs te komen en kennis te maken of alle truien te bezichtigen dan is dit geen probleem. Let wel op: wij hebben geen fysieke winkel, dus werken wel met bezoek op afspraak. 

Wanneer u bij ons een foute kersttrui besteld heeft u deze meestal de volgende dag al binnen. De levertijd staat altijd duidelijk op de website vermeld. Het komt af en toe voor dat een product is uitverkocht, de levertijd is dan langer en dit zal duidelijk bij het product vermeld staan. Betalen kan bij ons via iDeal, creditcard en Paypal. Mocht u nog vragen over ons hebben dan ontvangen we graag een e-mail of Whatsapp met uw vraag.

Onze kersttruien komen allemaal uit Europa en wij importeren ze niet uit China. Waarom? De kwaliteit is dan beduidend minder en de maten komen niet overeen met onze maten. Wij hebben de foute kersttrui in veel verschillende maten, zowel voor groot als klein. 

Bestel snel uw foute kersttrui, want dit is een musthave dit jaar!

Pagina 1 van 3