• Unique style

  by Streetwearz

 • NIET GOED? GELD TERUG!

  ✓ Retourneren

 • FREE GIFT!

  Bij bestellingen > €150

 • December: 50% korting

  Op de meeste producten!

Kerst Shirt

Heb jij een kerst shirt nodig? Super leuk en dan zit je hier goed! Wij hebben een grote collectie kerst shirts op onze website. Daarnaast kunt u bij ons een kerst shirt scoren vanaf €4,95. Goedkoper zult u niet snel vinden en leukere modellen wordt ook een lastige opgaaf. Sommige van onze T-shirts zijn unisex, maar sommige zijn ook bijvoorbeeld alleen geschikt voor dames. Let hier dus goed op, we vermelden dit bij elk product.

Een kerst shirt in plaats van een kersttrui

De kerst shirt is op dit moment nog niet zo populair, maar dat komt natuurlijk omdat op dit moment de foute trui niet weg te denken is! Toch heeft een kerst shirt vele voordelen. Zo kan je het onder een leuk jasje combineren en kan het comfortabeler zijn dan een kersttrui. In een warme ruimte waar veel mensen zijn, zal een kerst shirt fijner zijn dan een sweater. Het is natuurlijk ook te combineren. Een kerst shirt onder je sweater! Jij hebt dan in ieder geval je best gedaan om te zorgen voor die leuke kerstfeer wat betreft je outfit!

 

Maten kerst shirt

We hebben een vrij goede range wat betreft maten. Zo hebben we kleine maten, maar gelukkig ook grote maten. Let er wel op wanneer je een uniseks shirt besteld het als man zijnde handig kan zijn om een maatje groter te bestellen. Vooral wanneer je tussen 2 maten in zit raden we je dit aan om te doen. Je kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen wanneer je het echt niet weet. We kunnen bijvoorbeeld een kerst shirt voor je opmeten wat jij vervolgens kan vergelijken met een shirt van thuis.

Bekijk snel ons aanbod en bestel jouw kerst shirt!