• Unique style

  by Streetwearz

 • NIET GOED? GELD TERUG!

  ✓ Retourneren

 • FREE GIFT!

  Bij bestellingen > €150

 • Maart: Hoge kortingen

  Op de meeste producten!

Kersttrui Heren

Druk aan het zoeken naar een kersttrui voor heren? Stop met zoeken, wij hebben meer dan 30 modellen heren kersttruien. Genoeg keuze dus, maar we hebben ook modellen die we ook voor de kids hebben. Zo kan jij dezelfde trui als je zoon of dochter dragen! Mocht je nog geen kinderen hebben, dan kan je dezelfde trui kiezen als je vrouw of vriendin. We hebben namelijk ook veel uniseks modellen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoon een unieke kersttrui heren wilt hebben en die alleen wilt dragen. Wees gerust, we hebben genoeg truien die alleen voor de heren zijn.

 

Foute kersttrui heren

Tegenwoordig is het al lang niet meer fout, de kersttrui voor heren. Dit geldt niet alleen voor de mannen, maar ook in het algemeen. Daarom zal je niet heel vaak meer de term foute kersttrui voorbij zien komen. Vroeger was dit wel even anders en was de trui nog behoorlijk fout. Toen in 2015 de kersttrui hot werd in Nederland, was het voor de mannen namelijk een lachertje. Misschien weet je het zelf nog wel, die ene vriend die je hebt uitgelachen omdat hij eigenlijk de trendsetter was en al een kersttrui heren droeg. Nu heb je er zelf één nodig, omdat je niet als enige zonder trui wilt aankomen of ze stiekem inmiddels heel leuk vind. Wat ook jouw reden voor aanschaf is, de trui is van een taboe in een musthave veranderd.

 

Onze collectie kersttruien voor heren

Wij hebben in het algemeen al een groot aanbod aan kersttruien, maar voor de kersttrui heren onderscheiden we ons duidelijk ten opzichte van de rest. Veel winkels hebben namelijk veel truien voor dames en denken minder aan de man. Wij niet! Normaal verkopen we ook alleen heren kleding, misschien heeft dat er mee te maken, maar wij (vooral mannen) vinden ze ook gewoon heel gaaf! Daarom vinden wij dat er net zo veel keus voor de heren moet zijn als de dames. Zo hebben we veel verschillende modellen voor de mannen. Van een Noorse kersttrui heren tot een hele foute kersttrui heren. Een Noorse kersttrui is een vrij casual kersttrui. Deze kersttrui heeft meestal kerst icoontjes horizontaal uitgelijnd, waardoor het op een gestreepte trui gaat lijken. We hebben nog veel meer verschillende soorten, dus bekijk op deze pagina ons volledige aanbod.

Wacht niet langer met bestellen en geniet zo lang mogelijk van je kersttrui. Bestel snel je kersttrui heren bij ons!

Foute Kersttrui Santa dikke buik 3d Heren (Maat S)
€34,95
€19,95
Maat L valt als een m(/l)
Kersttrui Rendier Zwart - HEREN - Maat L & XL
€29,95
€19,95
Let op: Het gewei/ de hoorn zijn op de foto wit, maar zijn in maat L & XL rood. De trui wijkt dus iets af van de foto, voor de rest is de trui hetzelfde! (zie foto 2)
Kersttrui Sneeuwpop - Heren
€32,95
€19,95
Kies bij twijfel de grotere maat
Pagina 1 van 2