• Unique style

  by Streetwearz

 • NIET GOED? GELD TERUG!

  ✓ Retourneren

 • FREE GIFT!

  Bij bestellingen > €150

 • December: 50% korting

  Op de meeste producten!

Kersttrui Kinderen

Een kersttrui kinderen vindt je bij ons! Wij hebben hele leuke modellen en genoeg op voorraad! Daarnaast meten wij al onze kinderkersttruien en maten op en vermelden we dit bij de producten. Zo kunt u de afmetingen vergelijken met een lekkere trui van uw kind thuis. Het blijft namelijk lastig om online kleding voor de kleintjes te kopen! Mocht u toch nog niet weten wat de juiste maat is voor uw kind, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

 

Kersttrui kinderen bij Streetwearz

Mocht de gewenste kersttrui kinderen nog niet op onze website staan, dan komt dit misschien omdat het nog wat vroeg is. Op dit moment van schrijven is het nog oktober. De meeste kersttruien voor kinderen komen eind november bij ons binnen. Mocht u specifiek op zoek zijn naar een kersttrui kinderen stuur ons dan een berichtje. Wij kunnen aan veel kersttruien voordelig komen. De meeste van onze kersttrui kinderen zijn van acryl gemaakt. Dit zijn zo goed als alle kersttruien bij alle winkels. 

 

Overige informatie kersttrui kinderen

Hier kunt u wat algemene informatie vinden over onze truien voor kinderen. We krijgen vaak de vraag of de truien in het algemeen jeuken, dus niet alleen de modellen voor kinderen. De truien zorgen niet voor jeuk, alleen wanneer je overgevoelig bent voor de stof kan het natuurlijk gaan irriteren. We hebben nog nooit klachten gehad over de stof en jeuk. We krijgen ook vaak te horen of de truien snel geleverd worden. De truien,dus ook de kersttrui kinderen, worden de volgende dag bezorgd wanneer u op tijd besteld. De tijd waarvoor u dient te bestellen staat altijd duidelijk op de website vermeld. Mocht u nog vragen hebben over een kersttrui kinderen of heeft u een algemene vraag? Dan horen we dat natuurlijk graag!

Voor een kersttrui kinderen moet u dus bij ons zijn!